HONOR lansează campania ‘Eroii neștiuți’ cu ocazia sezonului festiv

HONOR celebrează eroii neștiuți ai sărbătorilor și evidențiază modul în care tehnologia îi aduce împreună chiar și pe oamenii care de sărbători sunt la datorie

În acest sezon festiv, HONOR, brandul global de tehnologie, aduce în prim-plan ‘Eroii neștiuți’ printr-o campanie emoționantă de sărbători. Brandul celebrează acele persoane remarcabile care își dedică timpul pentru a îngriji, a munci și, în general, a merge dincolo de orice pentru binele altora, mai ales în această perioadă specială a anului.

Această campanie surprinde esența altruismului și a grijii pe care acești eroi o manifestă și arată sacrificiile făcute de ei în timpul perioadei festive. Acești eroi, cu devotamentul lor la datorie, își petrec sărbătorile alături de familie și cei dragi doar în spațiul virtual, folosind tehnologia pentru a rămâne conectați.

Spotul campaniei poate fi vizualizat aici: https://www.youtube.com/watch?v=3AlN5TMEQVw

În social media, HONOR inițiază o serie de concursuri, în care îndeamnă oamenii să-și nominalizeze eroii neștiuți și premiază mai mulți câștigători. Această campanie reprezintă o oportunitate pentru oameni să-și împărtășească poveștile de apreciere pentru cei care fac diferența în viața lor în timpul sărbătorilor și să-i ajute să rămână conectați în acest sezon.

„Cea mai recentă campanie a brandului HONOR este o invitație adresată tuturor de a aprecia si celebra  eroii care muncesc să ne facă sezonul sărbătorilor special. Pentru toți acești eroi neștiuti, noi vă urăm: #HONORToBeWithYou, tuturor celor care ne transformați sărbătorile în momente de neuitat”, a declarat Călin Clej, Director de Marketing al HONOR România și Bulgaria.

Alătură-te campaniei și onorează-ți eroul neștiut cu un cadou neașteptat!

Căută postarea campaniei “HONOR’s Nice List ” pe pagina de Instagram HONOR România.
În comentarii, etichetează “Eroul tău neștiut” și menționează o calitate care îl face erou, în special în perioada Sărbătorilor.
Împărtășește-ți povestea: Scrie câteva rânduri în care să explici de ce această persoană este eroul tău neștiut, subliniind contribuțiile sale în timpul sărbătorilor.

Sau

Caută albumul: “HONOR your Unsung Hero” pe pagina oficială de Facebook a HONOR România.
Alege o postare despre un “Erou neștiut” pe care o prețuiești cel mai mult.
Share pe Facebook pentru a-ți exprima recunoștința.

KOLs se alătură celebrării HONOR a Eroilor Neștiuți
Urmărește paginile HONOR pe Social Media pentru a descoperi conținut exclusiv dedicat celebrării Eroilor Neștiuți, realizat în colaborare cu celebrități locale precum Antonia, Jean Gavril, Naddhu și Carmen Grebenișan. De la momente de împărțire a cadourilor, la omagierea oamenilor din spatele succesului lor, sau chiar a fanilor, fiecare influencer a pregătit conținut exclusiv și giveaway-uri speciale pentru această campanie. Cea mai mare parte a campaniei se va desfășura în Social Media, dar va fi amplificată și prin proiecte speciale de PR în presa online și la radio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *